۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶

پس از ماه‌ها کشمکش؛

رئیس هیأت فوتبال کرمانشاه ابقا شد

رئیس هیأت فوتبال کرمانشاه ابقا شد

کرمانشاه- پس از ماه‌ها کشمکش و تعویق انتخابات هیات فوتبال، سرانجام علیرضا محبی زنگنه رئیس هیأت فوتبال استان کرمانشاه به مدت چهارسال در سمت خود ابقا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز مجمع انتخاباتی هیأت فوتبال استان کرمانشاه پس از ماه‌ها کشمکش و بارها به تعویق افتادن به بهانه شیوع کرونا و عدم صدور مجوز ستاد استانی مقابله با کرونا برای تشکیل جلسه برگزار شد.

این مجمع انتخاباتی ظهر امروز با حضور سرپرست فدراسیون، رئیس امور استان‌های فدراسیون و مسئولین ورزشی استان برگزار شد.

حسین بیگلری، فریبرز رحیمی، محمدمهدی قربانی، مرتضی کلهر، علیرضا محبی زنگنه و پرویز نیکروش ۶ کاندیدای احراز پست ریاست هیأت فوتبال استان کرمانشاه بودند.

برخلاف روال تمامی مجامع انتخابات ورزشی طبق تصمیم فدراسیون فوتبال به منظور رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، در جلسه نباید هیچکدام از کاندیداها به ارائه برنامه‌های خود می‌پرداختند که با اعتراض کاندیداها و پادرمیانی مدیرکل ورزش و جوانان استان، سرپرست فدراسیون فوتبال موافقت خود را برای ارائه برنامه توسط کاندیداها اعلام کرد.

در ادامه مرتضی کلهر و پرویز نیکروش هنگام اعلام برنامه‌های خود با انتقاد شدید از وضعیت کنونی فوتبال استان کرمانشاه، به نفع فریبرز رحیمی از شرکت در انتخابات کناره گیری کردند.

جنجال‌های این مجمع انتخاباتی به دقایق پایانی زمان اعلام برنامه‌های کاندیداها و پیش از شروع رأی گیری رسید و حسین بیگلری هم به نفع فریبرز رحیمی کناره گیری کرد.

پس از انجام فرآیند رأی گیری برای انتخاب یکی از چهار کاندیدای باقی مانده علیرضا محبی زنگنه با کسب ۱۵ رأی موافق از مجموع ۲۷ رأی مأخوذه، به عنوان رئیس هیأت فوتبال استان انتخاب شد، البته فریبرز رحیمی ۱۱ رأی و مهدی قربانی هم یک رأی کسب کردند.

کد مطلب 5115106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کرمانشاهی IR ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
      1 0
      مجمع فوتبال کرماساه بر اساس کدام معیار سوابق و عملکرد مثبت در فوتبال استان مجددا رای اعتماد به رییس پیشین هیات فوتبال استان دادند بی دلیل نیست که فوتبال کرمانشاه دیگر حتی در سطح غرب کشور هم مطرح نیست .